Fotvård i Trelleborg

God tisdag och hoppas ni alla ätit en riktig god lunch. Det gjorde jag och när man jobbar med vindkraft och att åka runt och inspektera olika vindkraftverk runt om i Skåne suger det i magen klockan 12. Idag blev det fläsk med löksås. Gott för magen men en annan sak som är gott fast för fötterna är fotvård. Jag går regelbundet på fotvård i Trelleborg på en fotvårdsalong jag nu tänkte mig att rekommendera alla mina läsare. Unna er en skön fotvårdsbehandling som får er att bli avslappnade i hela kroppen, och bor ni i Trelleborg med omnejd vill jag varmt rekommendera er att gå till det här företaget som heter Tina Små & Stora Fötter. 

 

Som så många andra människor har jag alldeles glömt av att ta hand om fötterna. Jag kan utan några som helst problem gå och köpa nya skor för runt en tusenlapp, men att lägga några hundralappar på fotvård hade fått mig att knorra för bara något år sedan. Nu har jag tänkt om och tänkt rätt. Rätt som det var fick jag stora problem med mina fötter för jag la minimalt med tid på fotvård hemma, egentligen ingen tid alls mer än att jag klippte tånaglarna. En dag var fötterna så illa åtgångna att jag insåg mitt behov av fotvård. Jag är glad att denna möjligheten till fotvård i Trelleborg finns på Tina Små & Stora Fötter för nu har jag fått fina och mjuka fötter igen som inte längre gör ont. Hela tillvaron fungerar bättre nu. Det var inte innan jag fick ont i fötterna som jag insåg vilken påverkan fötterna har på hela min tillvaro. Så mitt råd till er blir att vara lite mer rädd om era fötter, och börja på fotvård. Själv tänker jag förebygga fotproblem genom att fortsätta med denna fotvård i Trelleborg.