Man ska äta och må gott!

Halloj på er och välkomna till bloggen och till ett inlägg där jag ska berätta om mitt stora intresse av att äta på restaurang. I alla fall nu under semestern från jobbet på Karlstads Energi AB, för då vill jag bara koppla av och inte stå i köket bland stekpannor och kastruller och skräpa ner. Jag har de senaste dagarna tagit små bilturer och ätit på restaurang både i Säffle, Bengtsfors och Åmål och jag ska nu skriva och recensera de ställen jag ätit på och det finns en restaurang i Säffle jag ska skriva mer om senare, för i det här inlägget ska jag fokusera på en riktigt bra restaurang i Åmål som heter Kungens Restaurang.  

 

Oj mina gudar uppe i himmelen vilken särskilt god mat de serverar på just det här stället. Jag har tre veckor kvar av min semester och det var inte sista besöket på denna restaurang i Åmål, varken under den här ledigheten eller senare kan jag lova, och nu när det är så många matintresserade läsare på den här bloggen tänkte jag att ni liksom jag också vill äta god mat på Kungens Restaurang. Det var en bra restaurang i Säffle jag åt på också, men denna restaurang i Åmål är ännu bättre. Är det någon gång i livet man ska unna sig riktigt god mat och dryck och strunta i att räkna kalorier så är det väl på sin semester. Många som far iväg på bilsemester gör obehagliga bekantskaper med urusla vägkrogar. Har ni och bilen vägarna förbi så stanna till och ta er en bit mat på Kungens Restaurang, denna eminenta restaurang i Åmål. För det är oftast dyrt att äta dålig mat på våra vägkrogar och det är prisvärt att äta gourmetmat på denna restaurang i Åmål så sant som det är sagt.